FAQ Partner


FAQ: Često postavljena pitanja i odgovori

Imate pitanja u vezi jamstava društva CarGarantie, naših usluga i procedura? Na ovom mjestu prikupili smo često postavljena pitanja i odgovore. Ako Vaše pitanje nije među njima, molimo Vas da se obratite našem Servisnom centru:

Tel.: +385 (1) 788 8900
E-mail: info@cargarantie.hr
Fax: +385 (1) 788 8909

Vaša veza za CarGarantie
ServiceCenter

Rado ćemo Vam pomoći oko bilo kakvih pitanja

Tel.: +385 (1) 788 8900
Fax: +385 (1) 788 8909


E-mail: info@cargarantie.hr

FAQ

Radujemo se svakom novom partneru. Jednostavno nam putem e-maila javite svoje podatke za kontakt na info@cargarantie.hr, nakon čega će Vas odmah kontaktirati naša terenska služba. Unaprijed Vam, nažalost, ne možemo dati nikakve pisane informacije. 

Molimo, u tu svrhu kliknite na aktivno polje „Zaboravljena lozinka“. Odmah će se generirati nova lozinka koja će Vam se proslijediti na pohranjenu e-mail adresu. Zbog zaštite podataka te informacije Vam, nažalost, ne možemo dati telefonom.

 

 

Ovlast za to ima samo supervizor u Vašoj autokući. Supervizor u sustavu CGWEBline ima aktivno polje „Administracija“. Pod oznakom „Upravljanje korisnicima“ mogu se dodati novi djelatnici i izbrisati nevažeći korisnici.

 

 

Ne, za to nam je potrebna pisana informacija poslana e-mailom, faksom ili poštom.

 

 

Da, jamstvo možete prodati kupcu ako je on svoje vozilo registrirao unutar Europske Unije, u Lihtenštajnu, u Švicarskoj ili Norveškoj.