Willkommen Hintergrundbild

Dobro došli kod CarGarantie –
Vašeg stručnjaka za jamstva i vezivanje kupaca

09 | 07 | 20

CarGarantie proširuje međunarodnu prodaju


Promjena kadra u društvu CarGarantie

Zbog sve veće potražnje na njemačkom i međunarodnom tržištu društvo CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie) od 1. srpnja 2020. jača svoje...

Partneri


CarGarantie: Profesionalni pružatelj usluga na području specijalizirane trgovine

Jamstvo je za Vaše kupce već odavno postalo standardom. U današnje vrijeme kupac očekuje opsežnu uslugu i sigurnost. Pritom jamstvo više ne djeluje samo kao osiguranje od neočekivanih troškova popravka, već je u međuvremenu postalo bitan instrument pomoću kojeg kupca dugoročno vežete za svoju autokuću.

Kao jedan od vodećih stručnjaka za jamstva u Europi s gotovo 50 godina iskustva, sav naš angažman usmjeren je k uspjehu naših partnera. Zbog toga nam povjerenje u naš know-how poklanja preko 40 proizvođača/uvoznika diljem Europe i oko 23 000 kvalificiranih autokuća.

Vlasnik vozila


CarGarantie: Više sigurnosti pri kupnji vozila

Ukrcajte se, krenite i osjećajte se sigurnima: svojim ćete novim vozilom odmah osvojiti sve staze. U slučaju nezgode dobro je na svojoj strani imati pouzdanog partnera jer se štete koje mogu nastati u budućnosti ne mogu isključiti ni kod besprijekorno ispravnih vozila.

S jamstvom CarGarantie igrate na sigurno, što znači da u slučaju neočekivanih troškova popravka ne morate posezati duboko u džep. Tako i u slučaju iznenađenja ostajete na prvoj startnoj poziciji.

Usluga i podrška


Rado ćemo Vam pomoći

Jamstva su dobra samo onoliko koliko je dobra usluga na kojoj se temelje. Zbog toga se naši djelatnici svojim punim angažmanom zalažu za Vas.

CarGarantie raspolaže različitim odjeljenjima koja pružaju razne usluge i stoje Vam svakodnevno na raspolaganju za sva Vaša pitanja i teme vezane uz sva naše vrste jamstava. Dokazat ćemo Vam se svojom profesionalnošću, stručnošću i prvorazrednom ponudom. Kontaktirajte nas!

Karte Hintergrundbild

Suradnje


Sve ovisi o izboru pravog partnera

Sve ovisi o izboru pravog partnera

Trgovina vozilima će ostvariti konstantnu uspješnu poziciju na tržištu samo ako ponudi optimalne usluge. Dobro je kada se možete osloniti na partnere koji ne samo da pružaju proizvode sa prvoklasnim jamstvom, već i dodaju isto toliko vrijednosti za profesionalno rukovanje u svim procedurama koje se odnose na jamstvo.
Kao jedan od vodećih europskih stručnjaka za jamstvo, gotovo 50 godina iskustva, možemo reći da naša predanost slijedi uspjehu naših partnera. Zato sada više od 40 proizvođača/uvoznika i 23.000 kvalificiranih autokuća diljem Europe povjeruje u naše zanje i iskustva.

Više informacija

Tko je CarGarantie?


Naš image film